Fysion organiseert NK Ritmische Gymnastiek voor groepen 2e divisie op 18 mei

Datum: 13-05-2019

8.11 uur - Op zaterdag 18 mei organiseert Fysion, in samenwerking met de KNGU, in sporthal Het Ravijn in Nijverdal het Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek voor groepen 2e divisie. 
Meer dan 300 deelnemers uit heel Nederland zullen strijden om de titels met hoepel, bal, knotsen, touw en lint. 

Van Fysion hebben beide teams, die onder leiding staan van Mariëlle van Dam en Marin Scheppink, zich geplaatst voor dit NK. Lindsey Nijenkamp, Lieke Mars, Demi Roosendaal, Indy Oldersma en Ruth Westrik doen mee in de categorie ‘junioren’ en zullen om  12.25 uur aan hun wedstrijd beginnen. Marèll Roeterdink, Emma Poelakker, Lotte Poffers, Demi Mondeel en Irene Bosch doen mee in de categorie ‘pre-junioren’ de start van hun wedstrijd staat om 14.25 uur gepland. 
 
Op www.fysion-nijverdal.nl is het complete tijdschema te vinden. 
Entree: volwassenen 5 euro, kinderen jonger dan 4 jaar gratis, kinderen tot 12 jaar 2,50 euro.
De hele dag zullen meer dan 30 vrijwilligers van Fysion op de been zijn om dit evenement in goede banen te leiden. In 2019 bestaat de Ritmische Gym 40 jaar in Nijverdal, dit is één van de evenementen die georganiseerd wordt in dit jubileumjaar. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: