SVVN reist af naar Wilhelminaschool…

Datum: 09-05-2019

15:40 uur - Na twee weken zonder competitie verplichtingen maakt het eerste elftal zich op voor de laatste drie wedstrijden van de reguliere competitie van het seizoen 2018-2019. En laten we hopen dat de resultaten van deze laatste wedstrijden genoeg zal zijn voor handhaving in de 3de Klasse. 

Bijna twee weken geleden ging SVVN op eigen veld kansloos onderuit tegen Quick’20. De ruststand was 0-4. In de tweede helft komt SVVN terug tot 2-4, maar in blessuretijd weten de Oldenzalers nog tweemaal te scoren. SVVN staat nu op de tiende plaats met 26 punten. Daarmee staan ze twee meter boven de plek waarvoor straks handhaving via nacompetitie voor op het spel staat.

Aanstaande zaterdag speelt SVVN de uitwedstrijd in Hengelo tegen Wilhelminaschool. Wilhelminaschool kwam zaterdag nog in actie in de Hengelose derby tegen Juliana’32 die eerder na een half uur gestaakt werd wegens onweer. Wilhelminaschool had zich bij winst zo goed als veilig kunnen spelen en goede zaken kunnen doen in de 3de periode. Juliana sloeg echter toe in het restant en wist met 0-1 te winnen. Daarmee houdt Juliana de hoop op handhaving levend. Wilhelminaschool heeft 29 punten en staat dus vijf punten boven de streep. Met het aantal ploegen dat daar tussenstaat en het gegeven dat deze tegen elkaar moeten en dan dus niet beide kunnen winnen is dat relatief veilig. Maar toch zal Wilhelminaschool nog wat punten moeten halen om op eigen kracht definitief veilig te spelen.

In de thuiswedstrijd vorig jaar november pakte SVVN in de slotfase de volle drie punten. Het werd 2-1 door twee doelpunten van Roy Mulder. Zaterdag is er in Hengelo op Sportpark De Vikkerhoek een belangrijke wedstrijd voor beide partijen. De aftrap is om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Martin Bos uit Bentelo.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: