Leden PSV Hertruiters vallen weer in de prijzen

Datum: 06-05-2019

09:02 uur - Tijdens de dressuurwedstrijd bij de Reggehoeve kwamen Frank Hosmar en Milou Ekkel aan de start in de klasse Z2. Beiden wisten een proef winnend af te sluiten. Milou maakte haar debuut in deze klasse met haar paard Uvonia.

Zij kreeg 226,5 punten voor haar proef. Frank reed zijn paar Guetta naar de overwinning met 218 punten. Milou kwam dit weekend ook aan de start in Vragender in de klasse Z1 met haar paard Uvonia. Hier behaalde een tweede prijs met 222 punten. Luc Eshuis ging met zijn pony Forest Fire van start in Ruurlo. Hij sprong in de klasse B categorie C naar een eerste plek met een foutloos parcours en 75,5 punten voor de wijze van rijden. Corinda Hutterd ging van start in Markelo met haar paard Indy. Zij startte in de klasse L1 dressuur. Hier behaalde zij met 194,5 punten de vijfde prijs. Ook Silke Pot startte met haar pony Nirvana in Markelo. Zij kwamen uit in de klasse B dressuur. Met twee keer 195,5 punten had zij een tweede en een vierde prijs.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: