Nieuw topseizoen met bekende namen in het ZINiN Theater

Datum: 23-04-2019

22.30 uur - Theaterliefhebbers in Nijverdal en omgeving komen volgend seizoen flink aan hun trekken in het ZINiN Theater. Met namen als Thomas Acda, Huub Stapel, Daniël Lohues, Danny Vera en Ali B zijn bekende namen vastgelegd door het theater in Nijverdal. Daarnaast zijn er met namen als Rundfunk, Sara Kroos, Victoria Koblenko & Tanja Jess ook bestsellers uit voorgaande jaren en nieuwe gezichten voor ZINiN aan het programma toegevoegd. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen gaat van start op woensdag 1 mei 2019.

Maandenlang hard werken aan de juiste mix
Het nieuwe theaterprogramma is het eindresultaat van maandenlang hard werken aan een programma dat voor ieder wat wils biedt. Een goede mix van onder andere cabaret-, muziek-, jeugd- en toneelvoorstellingen is ook dit seizoen weer gevonden.

Grote namen, oude bekenden en nieuwe gasten
Naast de eerder genoemde grote namen als Thomas Acda en Danny Vera, verwelkomt ZINiN ook weer ‘oude bekenden’ in Nijverdal. Onder andere Her Majesty, Sara Kroos, van Dik Hout en Veldhuis en Kemper zullen met veel plezier terugkeren in het ZINiN Theater.
Nieuwe namen die ZINiN met open armen ontvangt zijn bijvoorbeeld Lisa Loïs (seizoen-opener), Jeangu Macrooy en Frank Evenblij & Erik Dijkstra met Bureau Sport.

Theater moet verrassen
Een theaterprogramma moet ook altijd verrassend zijn. Het nieuwe seizoen wil ZINiN het publiek verrassen met voorstellingen van artiesten die nog niet zo bekend zijn, maar zeker de moeite waard om te zien. Comedytalent Alex Ploeg bijvoorbeeld, de wereldpianiste Iris Hond of Musical Award winnares Renée van Wegberg die met band het repertoire van List, Shaffy en Piaf brengt.

Speciaal voor de kids
Voor de kinderen is er komend seizoen genoeg leuks te beleven. Brandweerman SAM beleeft een groot kampeeravontuur en ook Ernst, Bobbie en de Rest komen langs met een grote show voor de hele familie.

Start kaartverkoop nieuwe seizoen
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op woensdag 1 mei via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. ZINgevers van het theater hebben de mogelijkheid om enkele dagen eerder kaarten te bestellen. Uiteraard zullen voor alle voorstellingen kaarten beschikbaar blijven, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om kaarten te bestellen voor zijn/haar favoriete voorstelling(en). Het nieuwe programma is al wel vanaf woensdag 24 april te zien op www.zinin.com of in de nieuwe theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheek filialen.

Klik HIER voor het gehele programma 2019-2020.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: