Enge Bos Podium keert eenmalig terug voor 25e editie Dauwpop

Datum: 19-04-2019

12:26 uur - Húúúúú ik ga wel naar het Enge Bos! Deze gevleugelde uitspraak schalde al enige jaren niet meer over het terrein van Dauwpop maar voor ons 25 jarige jubileum keert één van de meest besproken area's uit onze roemruchte historie éénmalig terug! Het Enge Bos!!!

 

Het belooft weer griezelig gezellig te worden met een line-up waar niemand bang van hoeft te zijn! Niemand minder dan levende legende George Baker pakt zijn little green bag vol met paloma blancas om ze vrij te laten in het bos, Plork en de Aannemers verbouwen het podium met hun aanstekelijke mix van serieuze hits en onbenullige gekkigheid, DJ Maus ontwijkt uilen van Minerva (of Meneer de Uil) en andere roofvogels om  een te gekke set te draaien en Rabel Radio laat de bezoekers zonder angst zo hard dansen dat de bomen vanzelf ontworteld worden.

 

Karaoke

Dit jaar introduceert Dauwpop, naast de terugkeer van het Enge Bos, een nieuwe area. Welkom bij Karaokebar Xing Mei! Hier zing je ongegeneerd hits met je vrienden en vriendinnen. 

 

Down The Glory Hole

Dauwpop maakt deze week ook de gehele line-up voor het 'Down The Glory Hole' stage bekend. Los gaan doe je ouderwets in je favoriete, donkere Glory Hole. Dit jaar met o.a. de dames van De Ruige Rita's, Volcano Boys, Dave Grohl & The Topless DJ's, Bella Hay en Mauro van Candy Says en E-Star. 

 

Het festival gaat hard met de kaartverkoop deze 25e editie. Inmiddels is al ruim meer dan driekwart van de tickets verkocht!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: