Koningsdag Nijverdal: Een oranjefeest voor jong en oud

Datum: 19-04-2019

06:30 uur - Het centrum van Nijverdal is dé plek om Koningsdag te vieren. Met een grootse vrijmarkt in de straten van het centrum, te gekke bands, terrasjes en veel gezelligheid is Koningsdag in Nijverdal één groot feest. Een oranjefeest voor jong en oud.

 

 

Op zoek naar dat ene spelletje, nieuw leesvoer of uitbreiding van je verzameling koffiekopjes? Van 9.00 tot 17.00 uur struin je langs kleedjes en kraampjes voor allerlei koopwaar en luister je naar bekende deuntjes op blokfluit en viool. Wie weet vind je hier nog je eigen schat voor een prikkie. 

Geen fan van tweedehands? De winkels in het centrum zijn gewoon geopend, dus kom gerust even lekker shoppen. 

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen: bezoek dan eerst even de aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. Na afloop heeft u de gelegenheid voor het feliciteren van de gedecoreerden. Hierna starten de activiteiten van de Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van diverse lokale bands in onze mooie muziektent. Bijvoorbeeld de leerlingen van de Pop Rock Factory en de bekende Nijverdalse band The Sofarockers. Daarnaast is er een boekenmarkt, het rad van avontuur en vele terrassen om even uit te rusten.

 

De weersvoorspellingen voor 27 april zijn goed! Dat wordt dus een supergezellige dag in ons Nijverdal. Komen jullie ook?



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: