Zonder rijbewijs rijden onder invloed van drugs

Datum: 18-04-2019

11:46 uur - Op dinsdag 16 april om 16.20 uur zagen agenten van het verkeersteam van het district Twente een Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid (MMBS) rijden over de N35 onder Nijverdal. Wat opviel was dat het voertuig gewoon met het overige verkeer mee reed qua snelheid. De bestuurder kreeg een stopteken, waaraan werd voldaan. Uit het ingestelde onderzoek bleek dat de bestuurder met een snelheid van 70 km/u had gereden, daar waar voor zijn voertuig 25 km/u het maximum gold. 

 

zoek bleek dat de bestuurder met een snelheid van 70 km/u had gereden, daar waar voor zijn voertuig 25 km/u het maximum gold.  De bestuurder, een 39-jarige man uit Loosdrecht, bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. 

Van de man is een speekseltest afgenomen en deze wees uit dat de man onder invloed was van THC en cocaïne. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor de genoemde feiten.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldersen schreef op 18-04-2019

En de auto staat nog steeds op dezelfde plek langs de weg, wanneer wordt die weggehaald?

k e schreef op 18-04-2019

Heldersen misschien als die persoon hem weer nodig heeft, om zijn snoepjes te halen ????

Maarten schreef op 18-04-2019

@heldersen, last van dan?

Heldersen schreef op 19-04-2019

Maarten, geen last van hoor maar hij stond er vanmiddag nog en ik vind dat bijzonder

Uw reactie

Naam:
Bericht: