SVVN ontvangt Quick’20

Datum: 18-04-2019

08:46 uur - We zijn inmiddels in de 23ste speelronde beland en het belooft nog vier spannende finales te worden tot het einde van het seizoen. Er zijn nog vele beslissingen niet gevallen in deze klasse. Dat geldt niet voor het kampioenschap. PH heeft de gehele competitie de ranglijst aangevoerd en werd afgelopen zaterdag na de 20ste overwinning in 22 wedstrijden (de overige twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel) kampioen. Onze felicitaties gaan naar de geelzwarten uit Almelo.

 

SVVN bewees zich afgelopen zaterdag een slechte dienst. De Volharding ging met 4-1 kansloos onderuit in Aadorp tegen ASV’57. Nog zorgwekkender dan de uitslag was het vertoonde spel. Dat was, zoals de laatste tijd wel vaker, matig te noemen. Door dit resultaat zakte SVVN naar de negende stek. Met 26 punten staat het slechts twee punten boven de plaats waarvoor aan het einde van het seizoen nacompetitie voor lijfsbehoud staat. Ervan uitgaande dat de concurrentie punten gaat pakken zal ook SVVN dat moeten gaan doen.

Zaterdag komt Quick’20 uit Oldenzaal naar Nijverdal. Net als vorig seizoen is dit team één van de beter voetballende ploegen in deze klasse. Maar ook nu haakte Quick wedstrijden voor het einde af in de titelrace. Quick staat op respectabele afstand op de derde plaats. Voor Quick rest nu hooguit de nacompetitie voor promotie naar de 2de Klasse. Dat kan Quick bewerkstelligen via de ranglijst of via winst in de 3de periode. Maar voor beide zijn er nog kapers op de kust.

In de heenwedstrijd eerder dit seizoen had SVVN een fase in de eerste helft waar het zeer goed voetbalde en erg effectief was. SVVN kwam op een 1-3 voorsprong. Deze kon men in de tweede helft niet vasthouden bij een bij vlagen fantastisch spelende thuisclub. Het werd uiteindelijk 6-3. Ook vorig seizoen werd SVVN in Oldenzaal bij vlagen van de mat gespeeld. Toen wist men later dat seizoen de return met 3-2 te winnen. Voor hetzelfde scenario wordt uiteraard getekend.

De wedstrijd begint om half drie. Scheidsrechter van dienst is de heer Gert Maneschijn uit Daarlerveen. Pupil van de week is Finn Raamsman. Finn in zes jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO8-1.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: