Victor Reinier en Jules Croiset werpen een blik op hun leven

Datum: 17-04-2019

19.31 uur - 

Iedereen is wel eens benieuwd naar wat de toekomst hen brengt. Komen de verwachtingen die je nu hebt uit? Of andersom, zijn de verwachtingen die je van het leven had uitgekomen? Op donderdagavond 2 mei houden Victor Reinier en Jules Croiset elkaar de spiegel voor tijdens de voorstelling ‘Een goed mens’ in het ZINiN Theater. 



Confronterende cliënt 

Op de laatste werkdag van de oude psychiater komt hij zijn moeilijkste cliënt tegen. Meneer Kibbeling is bang om te verdwijnen en stiekem is de oude psychiater daar zelf ook bang voor. Een voorstelling die naast verdwijnen over tijd gaat. De tijd waarin heden en verleden plotseling door elkaar heen kunnen lopen. Wat hebben de psychiater en Kibbeling van elkaar gemeen? Samen gaan ze de confrontatie aan. Is hun leven zoveel anders verlopen dan verwacht of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?


 
Flip Broekman en Aart Staartjes 
De boeiende thrillerkomedie ‘Een goed mens’ heeft Flip Broekman speciaal geschreven voor Aart Staartjes. Daarmee werd de wens om Staartjes terug te zien op het toneel vervuld. Helaas moest Staartjes zijn rol wegens gezondheidsredenen teruggeven. Voordat het nieuwe toneelstuk in première ging is Flip Broekman plotseling overleden. ‘Een goed mens’ getuigt opnieuw de kwaliteiten van Flip als toneelschrijver. ‘Ik kende Flip maar kort, maar Flip is iemand die je beter kort kan hebben gekend dan helemaal niet’, aldus Reinier. 


 
Kaarten reserveren

Reserveer uw kaarten voor ‘Een goed mens’ via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: