Heterdaad aanhouding inbreker/insluiper Rossinistraat in Nijverdal

Datum: 17-04-2019

08:16 uur - Op dinsdag 16 april omstreeks 11.50 uur werd er een insluiper overlopen door een bewoner van een woning aan de Rossinistraat in Nijverdal. De insluiper vlucht met een geldkistje de woning uit en verdwijnt in de wijk. Een getuige zit de betreffende man hardlopend aankomen rennen met een geldkistje en in een auto stappen, waarmee de man wegrijdt. De getuige noteert het kenteken en belt dit door aan de politie. 

Door deze superactie kon de politie gericht opzoek naar het voertuig en deze werd deze  op de A1 onder Deventer staande gehouden. De bestuurder werd aangehouden en er werden diverse goederen in het voertuig aangetroffen, welke vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. 

De verdachte, een 35-jarige man uit Lelystad, is overgebracht naar het Politie Arrestantencomplex Twente in Borne. De man is ingesloten voor het onderzoek en er wordt gekeken of de man verantwoordelijk is voor meerdere inbraken/insluipingen.

Ben jij getuige geweest van deze insluiping of heb jij de verdachte zien rennen en hebben wij nog niet met je gesproken? Meld je dan via een DM of bel ons op 0900-8844. We willen graag met je in contact komen.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: