Matthijs ter Avest te gast in 'Wat bezielt je' vrijdag 19 april

Datum: 16-04-2019

9.23 uur - Op 19 april zit voormalig HOi collega Matthijs ter Avest aan tafel bij Wil de Bruine in het programma Wat Bezielt Je, waarin bekende en minder bekende mensen vertellen over hun leven, hun passie, hun intenties, hun inspiratie. De camera is een passie van ter Avest. Matthijs ter Avest was al jong radio en tv presentator. Samen met Leonie Jansen ,Stef Blikman en Manon Hallink maakte hij het programma Cultuur Cultuur voor de voorloper van HOi : de LOH

Jaren was hij actief als sportpresentator bij HOi. Op dit moment is hij actief op de social media samen met Marcel Manenschijn in Live in Nijverdal en werkt hij ook voor FC Twente Radio. Sinds 3 jaar is hij sportcommentator bij RTL 7, waar hij Truck en Tractorpulling presenteert. 
 
In 'Wat bezielt je' vertelt Ter Avest openhartig over het wereldje van de sport en media. Wat mensen er voor over moeten hebben om een topprestatie te leveren.  Zijn fascinatie voor de sport. Waarom hij PSV fan is. Verder gaat hij in op  zijn achtergrond. 40 Jaar geleden werd hij geboren in Bogota, Colombia. 8 Maanden later kwam hij als adoptiekind terecht in het Nijverdalse gezin Ter Avest, waar hij opgroeide samen met zijn Nederlandse broer en zus. In middels zelf vader en gezinsman pur sang.
 
'Wat bezielt je' wordt uitgezonden na HOi Centraal en is het hele paasweekend te bekijken op de halve helen uren (19.30, 21.30 enz) Livestream www.hoimedia.com en uitzending gemist.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: