Ritmische gym plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap in eigen huis

Datum: 15-04-2019

09:53 uur - Zaterdag 13 april zijn 10 meiden van de ritmische gym van G.V. Fysion Nijverdal afgereisd naar Amsterdam. Het gaat hierbij om: Lindsey Nijenkamp, Demi Roosendaal, Indy Oldersma, Ruth Westrik en Lieke Mars (team 1) Demi Mondeel, Marell Roeterdink, Emma Poelakker, Irene Bosch en Lotte Poffers (team 2).

In Amsterdam vond de 2e plaatsingswedstrijd 2e divisie voor groepen plaats. De meiden hebben vier prachtige dansen laten zien met de onderdelen: knots, hoepel, bal en touw. Deze twee teams trainen twee maal per week onder leiding van Marielle van Dam en Marin Scheppink. Beide trainsters kijken tevreden terug op deze wedstrijddag. Het doel in Amsterdam was een ticket mee naar huis te nemen voor het Nederlands Kampioenschap.

En dat doel is behaald! Beide teams mogen op zaterdag 18 mei optreden in Nijverdal. Waar G.V. Fysion het Nederlands Kampioenschap zelf organiseert. Natuurlijk bent u daar van harte welkom om te komen kijken. De NK zal plaatsvinden in Sporthal het Ravijn. Voor meer informatie houdt u de Facebook pagina van Fysion en de RG selectie in de gaten (@fysionnijverdal/ @rgselectiefysion).Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: