Weer veel erelinten voor Hertruiters

Datum: 15-04-2019

09:03 uur - De buitenconcoursen zijn weer volop begonnen. En terwijl de honden hun WK hadden in manege ’t Oale Spoor gingen leden van PSV Hertruiters erop uit om wedstrijden te rijden met hun viervoeters. 

 

 

Maaike Hulshof ging van start in Den Ham met haar pony Jolly in de dressuur klasse B categorie A/B. Ze behaalde 192,5 punten en won daarmee de tweede prijs. Zij kregen een mooie deken aangeboden. Jip Ottes reed in Diepenheim met haar pony River. Zij deed mee met het springen in de klasse L categorie C. Ze reed twee foutloze rondes en haar supersnelle baragetijd was goed voor een eerste prijs. Ook Luc Eshuis sprong hier een mooi parcours in de klasse B categorie C. Met 81 stijlpunten wist hij de eerste prijs in de wacht te slepen. Zijn zus Melissa was succesvol in de dressuur. Met haar pony Pim ging zij van start in de klasse L2 categorie C.

Zij won twee eerste prijzen met 191 en 197 punten. Berber Nijland startte in Zwolle met haar pony henshof Wesly in de klasse B/L1 categorie A/B/C. Ze won daarbij de tweede prijs. Milou Ekkel startte ook in Zwolle in de klasse Z1 met haar paard Uvonia. Zij reed met 205,5 punten naar een vierde prijs. Sanne van Dijke ging van start in Geesteren met haar pony Welshke. Zij sprong in de klasse B categorie A/B naar een mooie derde prijs. Nické Miskotte ging van start met haar pony Brouwershaven’s Leonie in de klasse Z2 dressuur in Westervoort.

Met een mooie score van 65,61% in de eerste proef en een tweede prijs in de tweede proef met een score van 66,87% wist zij zich te plaatsen voor de finale van Outdoor Gelderland. Deze wordt op 3 juli verreden op Nationaal Sportcentrum Papendal.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: