Voorinschrijven Katoentjestocht

Datum: 12-04-2019

20:57 uur - In het donker wandelen is niet eng, wel spannend. Dat zegt de organisatie van de Katoentjestocht die dit jaar In de nacht van 17 op 18 mei gehouden wordt. De nachtelijke wandeltocht, met daarbij een heuse marathonafstand, gaat in het donkere deel van de nacht over verharde paden, dus geen boomwortels en andere oneffenheden.

 

En het is volle maan, dat wordt echt genieten. Wandelliefhebbers kunnen zich melden bij de Smidse aan het Hoge Dijkje voor de start, de hele, kwart en de eerste halve marathon  gaan vanaf de Smidse over Landgoed de Eversberg via Hulsen, Hellendoorn weer naar Nijverdal. De hele marathon gaat vandaar verder over Zuna, Hoge Hexel, Noetsele, naar de Smidse.

Dit is tevens het parcours voor de tweede halve marathon. Veel deelnemers vinden het is een bijzondere beleving om in het donker te wandelen en als je dan ook nog het geluk hebt om een prachtige zonsopkomst tegemoet te lopen, dan kan je dag niet meer stuk. Aanvangstijden zijn: hele marathon 00.01 uur, eerst halve marathon 00.30 uur, de kwart start om 01.00 uur en de tweede halve marathon om 03.30 uur. Reflecterende kleding is verplicht (kan eventueel tegen borg geleend worden bij het startbureau) en het is aan te raden een zaklantaarn mee te nemen. Voorinschrijven kan vanaf nu (met korting) Meer informatie www.katoentjestocht.nl , Facebook of 06-23566722.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: