Geslaagde In-Outdoor Dressuur Hertruiters

Datum: 08-04-2019

11:34 uur - Afgelopen weekend werd er een In-Outdoor dressuur georganiseerd in en rondom Hippisch centrum ’t Oale Spoor.

 Er was veel deelname voor deze wedstrijd en alles liep op rolletjes, ook het weer werkte geweldig mee zodat paard, ruiter en toeschouwer konden genieten van de zon.

Er werd ook weer goed gepresteerd door leden van PSV Hertruiters: Twee combinaties wisten de extra prijs, een fotoshoot van Moments like this photography te winnen als beste combinatie van de dag. Dit waren Luc Eshuis en Amke Pot. Luc won twee keer de eerste prijs in de klasse L1 categorie B/C met 201 en 203,5 punten. Amke Pot won met haar paard Unarijn een eerste prijs met 204,5 en een tweede prijs met 203 punten in de klasse B.  In de klasse Z2 kwam Nicke Miskotte aan de start met haar pony Brouwershaven’s Leonie. Zij lieten twee fijne proeven zien en behaalden twee keer de eerste prijs met ruim 66 en ruim 64%. In de klasse Z1 startte Milou Ekkel met haar paard Uvonia. Zij wist met 218 punten de tweede prijs te scoren. Liz Jannink ging van start in de klasse L1 categorie B/C met haar pony Evenveen’s Victory en werd tweede met 187,5 punten. In de klasse L1/L2 categorie C/D/E was Melissa Eshuis iedereen de baas.

Zij won twee keer de eerste prijs met haar pony Pim met 194 en 197,5 punten. Noortje ten Cate won in dezelfde klasse een derde prijs met Sulicaat’s Sovereign met 190,5 punten. In de klasse M2 categorie D/E was de eerste prijs voor Dylian Roelofs en haar pony Poppings Soraya met 207 punten. Francis Turk startte met haar paard Happy-nicole in de klasse M1/M2 en behaalde daar een tweede en een derde prijs met 197 en 192 punten. In de klasse B categorie A/B/C reed Maaike Hulshof met haar pony Jolly een hele mooie proef. Zij behaalde 201 punten en een eerste prijs. Ook Marije Hutterd reed naar een eerste prijs met haar paard Bartoli in de klasse B met 204,5 punten.

 

Paradressuurruiter Frank Hosmar liet een sterk optreden zien in Deauville met zijn paard Alphaville N.O.P.. Individueel en met het Nederlandse team won hij zilver.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: