Cursus Mooi Leven

Datum: 19-03-2019

10.47 uur - Op dinsdag 26 maart, van 10.00-12.00 uur start de cursus Mooi Leven in Nijverdal. Als je ouder wordt veranderd er langzaam maar zeker van alles in je leven, zowel positief als negatief. Er zijn minder verplichtingen en er is meer vrije tijd. Maar ouder worden gaat ook vaak gepaard met verlies, het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren in je omgeving, het verminderen van sociale relaties, een lijf dat begint te protesteren...

 
Het vraagt veel levenskunst van mensen om op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan. Hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen?
 
In de cursus komen verschillende aspecten aan bod die te maken hebben met fit ouder worden. Het accent ligt op psychisch fit blijven en het trainen van het brein. De bijeenkomsten zijn interactief maar ook gezellig van opzet. Onderwerpen die aan orde komen:
- Het ‘Seniorenbrein’
- Sociale contacten
- Het belang van bewegen
- Gezonde voeding
 
De bijeenkomsten worden begeleid door een welzijnswerker van Stichting De Welle en een preventiewerker van Impluz. Ook zullen een fysiotherapeut en een diëtiste aanwezig zijn.
 
Data en tijdstip:
Dinsdag 26 maart, 2 + 16 + 23 april van 10.00-12.00 uur
Locatie:
Het Centrum, Nijverdal
 
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Opgave is nodig.
Voor aanmelden en informatie: info@impluz.nl , tel 0570 – 604 900 of www.impluz.nl/cursussen
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 22-03-2019

Ik dacht altijd dat mannen mooier ouder werden dan vrouwen. Maar dat bleek tot mijn grote schrik een vooroordeel te zijn. SHIT! Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: