SVVN reist af naar Ommen

Datum: 15-03-2019

8.17 uur - Afgelopen zaterdag was goed voetbal onmogelijk. Het veld op Sportpark Groot Lochter was slecht en de weersomstandigheden mogelijk nog slechter. SVVN kwam in de wedstrijd tegen Kloosterhaar achter, maakte gelijk en incasseerde vlak voor rust een rode kaart. Met een man minder loerde Kloosterhaar geduldig op een foutje van SVVN. Die kwam er en daarna kwam de hernieuwde voorsprong voor de gasten niet meer in gevaar. SVVN was te onmachtig om een vuist te maken.

 
 
Door dit resultaat blijft SVVN negende staan. Het gat met de gevaarlijke 12de plek is echter nog maar drie punten. Het positieve nieuws is dat de ziekenboeg langzaam leegloopt. Negatief is dat we tegenwoordig elke week wel een schorsing hebben. Zo ook aanstaande zaterdag als het eerste elftal op bezoek gaat in Ommen bij OZC. OZC speelde afgelopen zaterdag in Aadorp met 1-1 gelijk tegen ASV’57. OZC is op de 6de plaats terug te vinden en heeft vier punten meer dan SVVN.
 
In oktober vorig jaar troffen beide team elkaar in Nijverdal. SVVN streed voor elke meter en knokte zich naar een 4-1 overwinning. Voor dit scenario zou uiteraard voor zaterdag ook getekend gaan worden. Voorwaarde is dan wel dan SVVN dezelfde strijdlust op de mat kan brengen. SVVN kan inmiddels de punten en het goede gevoel dat eraan vast zit goed gebruiken. De wedstrijd op Sportpark Westbroek te Ommen begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Djarno Brokelman uit Wijhe.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: