Leer meer over films tijdens fascinerend Filmhuiscollege van Dick Smits


Datum: 14-03-2019

9.27 uur - ZINema biedt haar bezoekers op donderdag 28 maart de kans om in de diepere lagen van een film door te dringen tijdens het Filmhuiscollege van Dick Smits, oprichter en eigenaar van het Filmkenniscentrum in Nijmegen. Met dit Filmhuiscollege bieden we ZINema-bezoekers en andere filmliefhebbers de kans om de nog betere toeschouwers te worden en filmhuisfilms nog toegankelijker te maken. Vergroot uw kennis over films
Met name de filmhuisfilmbezoekers waarderen de filmhuisfilms bijzonder goed, die tweewekelijks bij ZINema te zien zijn. Met dit Filmhuiscollege leert u om nog meer de diepte van een film in te gaan waar het gaat om filmhistorie, thema’s, tradities en trends. Door de avond heen zal Dick Smits, met zijn jarenlange ervaring en kennis, aan de hand van filmfragmenten u meenemen naar een dieper niveau in de film. 
 
Het gebeurt voor uw neus
Soms gebeurt er in de film iets recht voor uw neus, maar valt het helemaal niet op. Als u op een andere manier naar een film leert kijken, komt u dan ook vaak verrassende zaken tegen. Dick Smits laat u zien hoe een film is opgebouwd, hoe een film manipuleert en wat uw eigen rol daarbij is. Na het Filmhuiscollege bent u zich dan ook meer bewust van het medium film, kijkt u op een andere manier naar films en ziet u meer. Zo wordt filmkijken nóg leuker. 
 
Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, via de reserveerlijn 0548-624489 en via de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: