Wooncafé Huren of kopen

Datum: 14-03-2019

9.19 uur - Donderdagavond 28 maart organiseren Reggewoon en Rabobank Noord en West Twente het Wooncafé Huren of kopen. Tijdens het Wooncafé stap je tussen 18.30 en 21.00 uur met al jouw woonvragen binnen bij Reggewoon, Storkstraat 11 in Nijverdal. 

 
Loop vrijblijvend binnen 
In het Wooncafé ga je vrijblijvend en kosteloos in gesprek met medewerkers van Reggewoon en financieel adviseurs van Rabobank Noord en West Twente. Op basis van jouw recente salarisstrook ontvang je persoonlijk advies over jouw mogelijkheden. Ook kun je de presentatie 'Huren of kopen?' van Eef van Opdorp bijwonen.Onder het genot van een drankje worden al jouw vragen beantwoord!
 
Presentatie Eef van Opdorp

Tijdens het Wooncafé verzorgt Eef van Opdorp om 19.00 en 20.00 uur de lezing ‘Huren of kopen?’. Geen muffe lezing maar actuele tips, humor, actie en een frisse blik op je eigen geldzaken. Eef van Opdorp is specialist in actuele en ingewikkelde zaken simpel maken. Geen theoretisch geleuter maar praktische oplossingen. Je kunt Eef van Opdorp onder andere kennen van het TV-programma ‘Uitstel van executie’.

Foto: Eef van Opdorp
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: