Onderwijsminister brengt werkbezoek aan de Es basisonderwijs in Hellendoorn

Datum: 13-03-2019

13:49 uur - Zaterdag 16 maart zal de minister van onderwijs Arie Slob een werkbezoek afleggen aan basisschool de Es in Hellendoorn. De school is in het geselecteerd omdat de minister zich wil laten informeren over twee bijzondere projecten: het groene eiland en het project tutoring.

Het project groene eiland is een gezamenlijk project om de omgeving van de school zo groen en uitdagend mogelijk te maken. Aan dit project hebben leerkrachten, leerlingen en buurtbewoners gewerkt. De plannen zijn met name tot stand gekomen door ondersteuning vanuit gemeente en provincie. Het project tutoring is een initiatief om het beroepsbeeld van leerkracht basisonderwijs op een positieve manier in beeld te brengen. Leerlingen van  Reggesteyn hebben een bijbaan als tutor op de basisschool en ondersteunen leerlingen in het leerproces. Bij het werkbezoek zal Arie Slob alle informatie krijgen over de twee projecten, waarbij ook leerlingen laten zien hoe het werkt.

 

Het werkbezoek op basisschool de Es zal zaterdag plaatsvinden van 10.00-10.45 uur.   

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 14-03-2019

Misschien kan Slob ons college ook een test afleggen, niet te moeilijk natuurlijk. In de trant van: " je hebt 1 euro, 20 % wil je sparen, hoeveel kan je dan maximaal uitgeven?".

Geronimo schreef op 14-03-2019

PS niet beginnen te lachen, want ik denk dat dit voorbeeld onze lijders of is het leiders (misschien heb ik ook een cursus nodig), nog genoeg hoofdbrekens oplevert.

D.J. schreef op 14-03-2019

Misschien kan hij het college wel uit het slob trekken.

Geronimo schreef op 14-03-2019

@DJ, als je nu op tubantia.nl kijkt, zie je dat jouw opmerking ook al weer achterhaalt is; dit lukt hem ook niet.

De gewone man schreef op 14-03-2019

Past precies in het straatje van onze CDA leden. Je zult zien, ze staan daar zaterdag allemaal te pronken met hun borstje vooruit, in de hoop dat minister Slob ze een paar veren in de kont steekt. Oh wat is dat stelletje arrogantie trots op onze failliete gemeente. @ Beintema, vertel je de minister ook even dat dit project mede mogelijk wordt gemaakt door de inwoners van de gemeente Hellendoorn. Hetzelfde geldt voor de inrichting van de Grotestraat in Nijverdal. Ook dit wordt mede mogelijk gemaakt door de inwoners van de gemeente Hellendoorn. En mocht je toch op de praat stoel zitten, vertel dan de minister ook even dat de veiligheid van de inwoners van Haarle je geen zak interesseert. Als klap op de vuurpijl, bieden jullie allemaal je ontslag aan.

H v Henk schreef op 15-03-2019

De gewone man,gaat het CDA Nijverdal pronken met een minister van de ChristenUnie..........

De gewone man schreef op 15-03-2019

H v Henk. Is het u ontgaan in welke benarde situatie de gemeente Hellendoorn zich verkeerd? Juist nu, op het hoogtepunt van het CDA's kunnen, komt er een minister op werkbezoek. Wedden dat de heren vooraan staan met hun arrogantie. Hoofd omhoog en borst vooruit. Als ze lef tonen, dan bieden ze hun ontslag aan.

H v Henk schreef op 15-03-2019

De gewone man, nee dat is mij niet ontgaan nee,en ik denk elke inwoner van de gemeente Hellendoorn niet. Maar er komt een minister van de ChristenUnie op bezoek die campagne aan voeren is voor de ChristenUnie. Ik geloof niet dat CDA's in die optocht meelopen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: