Lekker springen, dansen, gooien en rollen tijdens het Peuterfestijn!

Datum: 13-03-2019

11.34 uur - Op donderdag 11 april kunnen peuters uit de gemeente Hellendoorn op laagdrempelige wijze kennismaken met verschillende sporten en sportverenigingen. Het peuterfestijn, de tweede editie van de sport en spelochtend voor peuters, vindt dan plaats in sporthal het Ravijn in Nijverdal. 

Het peuterfestijn is gratis toegankelijk voor alle peuters (van 2,5 tot 4 jaar) uit de gemeente Hellendoorn. Ook ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom om (eventueel) met zoon of dochter mee te doen. Gezien het animo van vorig jaar, toen ongeveer 140 peuters dit festijn bezochten, is er voor komende editie wederom besloten dat het peuterfestijn in twee gedeeltes opgedeeld wordt.
 
Deel 1 vindt plaats van 9:00 – 10:15 uur en is bestemd voor peuters (ouder(s)/verzorger(s)) van Columbus Junior, gastouders en vrije inloop van belangstellende peuters, ouders en verzorgers. 
Deel 2 vindt plaats van 10:30 – 11:45 uur en is toegankelijk voor alle peuterspeelzaalgroepen van de SPGH, die op donderdagochtend open zijn. 
 
De aanleiding voor het project peuterfestijn komt voort uit het project “Peuterspeelzaal in beweging (PIB)” waar een kwaliteitsimpuls gegeven wordt aan de sport- en beweeglessen binnen vijf peuterspeelzalen van de SPGH. De focus ligt daarbij vooral op de motorische ontwikkeling van de peuters. 
 
In samenwerking met gymnastiekvereniging Fysion, korfbalvereniging NKC’51, dansschool JoniConnect en fysiotherapiepraktijk Kruidenwijk hebben wij verschillende leuke, uitdagende en vooral leerzame stations/spelletjes bedacht. Een station verklappen wij alvast; een waanzinnig groot klim- en klauterparcours, de andere stations houden wij nog even voor ons. 
 
De organisatie van het peuterfestijn nodigt u uit om samen met uw kind een leuke, leerzame en sportieve ochtend te hebben. 
 
Het peuterfestijn is gratis toegankelijk. Opgave vooraf is niet nodig. Heeft u vragen over het peuterfestijn? Dan kunt u deze stellen bij Rik Arendsen van Stichting de Welle via r.arendsen@stichtingdewelle.nl  Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: