Folkloristische Dansgroep Hellendoorn organiseert wandeltocht

Datum: 13-03-2019

11:03 uur - Op 31 maart organiseert de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn weer haar traditionele Wandeltocht.  Met afstanden van ongeveer 6-11-20 km is er voor iedereen voldoende keuze om mee te kunnen doen. 

 

De routes zijn zeer gevarieerd en bevinden zich in de mooie bosrijke omgeving van Hellendoorn en het Reggedal, hierbij heeft de organisatie zoveel mogelijk voor wandelpaden gekozen die nog niet zo bekend zijn.  De tocht van 6 km is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Tijdens de wandeltocht wordt u een hapje en een drankje aangeboden en de muzikanten van FDH zijn aanwezig voor een muzikale ondersteuning. 

De start is vanaf 9.30 uur in de Valkhof aan de Ninaberlaan 66 in Hellendoorn, er wordt een kleine bijdrage van 3,50 euro gevraagd, kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: