Boomfeestdag afgelast wegens extreme weersomstandigheden

Datum: 12-03-2019

10:28 uur - Het planten van enkele tientallen bomen aan de Kathuizenweg door wethouder Anja van den Dolder en leerlingen van de Elimschool in het kader van de Boomfeestdag op woensdag 13 maart gaat niet door. De weersverwachting voor woensdag is zo slecht dat de veiligheid van de leerlingen niet kan worden gegarandeerd.

 

Met windkracht 5, regen en onweer acht de gemeente het niet verantwoord om kinderen langs de weg bomen te laten planten. De bomen moeten overigens wel de grond in want met kale wortels kunnen ze niet nog een aantal dagen boven de grond blijven staan. Medewerkers van de afdeling groen van de gemeente zorgen daarvoor.

Prijsuitreiking fotopuzzeltocht en kleurplaat gaat wel door

In de afgelopen week liepen kinderen van de Elimschool een fotopuzzeltocht of maakten een kleurplaat. De geplande prijsuitreiking van de tocht en de kleurwedstrijd door wethouder Van den Dolder in het schoolgebouw gaat wel gewoon door. In overleg met de Elimschool wordt nog gekeken of een alternatieve plantactie de komende weken mogelijk en zinvol is.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: