Lysa Aaltink opent binnenkort een nieuwe ontbijt/lunchroom aan de Maximastraat in Nijverdal

Datum: 12-03-2019

09:49 uur - Op dit moment wordt er nog druk geklust aan de Maximastraat, waar Lysa Aaltink op 29 maart de deuren opent van haar nieuwe ontbijt/lunchroom. Gezonde voeding staat bij haar hoog in het vaandel. Hieronder vertelt zij zelf meer over dit voor Nijverdal unieke concept 

 

 

Ik (Lysa) ben al een aantal jaren bezig met gezonde voeding. Mede doordat ik merkte dat mijn lichaam daar baat bij had en omdat ik veel in de sportschool zat. Ik ging mij dus verdiepen in voeding. 

Hiervan heb ik ontzettend veel geleerd.  Je hebt alleen de basisstoffen in het eten nodig. Het “boeren eten” noem ik het zelf. 

Natuurlijk eten waar geen toegevoegde stoffen in zitten om alles maar houdbaar of een smaak aan te maken. Daarom wil ik in Lysa’s zoveel mogelijk gezond, biologisch en lekkere gezonde voeding serveren. Een hapje vlees zit hier zeker tussen! Alleen dan wel van bijvoorbeeld van de gezonde koe.

 In Lysa’s heb ik ook gedacht aan de meest voorkomende allergieën, zoals gluten, suiker en lactoseallergie of overgevoeligheid van bepaalde andere stoffen. Hier heb ik een allergenen cursus voor gevolgd, zodat iedereen kan komen eten!

Ik ga lekker vroeg open (7:30u) dus wanneer je weinig tijd hebt, of gewoon een mega lekkere trek hebt dan kun je bij mij ook een take-way maaltijd halen voor dat je naar je werk of school gaat.

In de vitrines zullen straks take-way overnight-oats, yoghurts met fruit/noten, slow-juice sappen, detox sapjes en smoothies staan. Daarnaast ga ik ook andere soort ontbijten en lunches serveren, zoals banenbrood, het betere brood van de bakker hier uit de buurt, glutenvrije broodjes met heerlijk beleg naar keuze. Daarnaast zullen er nog meer gezonde gerechten worden klaar gemaakt. Ik ben ontzettend trots op dat ik dit samen met mijn vader, Gertjan Aaltink, kan gaan verwerkelijken. Samen met zijn vrouw Marely zal ik de meest unieke gerechten bedenken.

29 maart ga ik open, maar op 6 april ga ik een officiële opening houden en kan iedereen het hele weekend ook genieten van kleine proefhapjes

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Janneke schreef op 12-03-2019

Gefeliciteerd met je zaak zal zeker langs komen

Salvador schreef op 12-03-2019

Heel veel succes! Ik kom zeker een x bij je kijken

Wendy oostindjer schreef op 12-03-2019

Heel veel suc6 we komen zeker een keer langs

Henkjan schreef op 16-03-2019

Alweer een vreet tent erbij

Lolita schreef op 29-05-2019

Zijn er geweest en echt een tegenvaller, bediening is enorm slecht, eten gelukkig wel oké, maar niet enorm bijzonder, jammer we komen niet meer

gerard schreef op 29-05-2019

Op bouwende kritiek zie ik,mijn in kijk gaf de indruk van deftige tent met stadse allure.Kunt je af vragen of Nijverdal al klaar voor is voor deze tent is tenslotte geen hard van zuid met een bult kantoren

Uw reactie

Naam:
Bericht: