OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar) samen aan de wandel!

Datum: 12-03-2019

9.38 uur - “Samen wandelen voelt goed, we komen allemaal voor hetzelfde en we begrijpen elkaar.” Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert wandelingen voor OASE. Binnen OASE worden ouders van kinderen met autisme in contact gebracht met andere ouders van kinderen met autisme. OASE boort de bron van kennis en ervaring van ouders van kinderen met autisme aan. Samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op. 

 
 
De eerstvolgende wandeling vindt plaats op vrijdag 22 maart vanaf de parkeerplaats van restaurant de Sallandse Berg, Grotestraat 285 in Nijverdal. We verzamelen telkens vanaf 9.45 uur, vertrekken om 10.00 uur voor de wandeling. Tegen 11.00 uur zijn we terug om verder in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of thee.
 
Bent u ook ouder van een kind met autisme? 
Meld u dan aan voor deze ontspannende wandeling bij Evenmens, informele zorg voor elkaar te Nijverdal. U bent van harte welkom! Aanmelden kan bij Herma Spoolder, medewerker OASE bij Evenmens, informele zorg voor elkaar..
E-mail: hspoolder@evenmens.nl of via telefoonnummer 0548-638830
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: