Zilver op NK voor Marilyn Roelofs

Datum: 11-03-2019

10:47 uur - Afgelopen weekend kwamen de pony’s aan de start op het NK Dressuur in Ermelo. Voor PSV Hertruiters kwamen de zussen Marilyn en Dylian Roelofs aan de start. Beiden hadden zich geselecteerd met Popping’s Soraya. Dylian ging als eerste in de ochtend van start in de klasse M1 categorie D/E. In een sterk deelnemersveld reed zij naar ruim 63 %. Marilyn, die nog maar kort een combinatie vormt met Popping’s Soraya startte in de klasse B categorie D/E.

 Ook in deze rubriek werd er heel goed gereden en gescoord. Marilyn hield het hoofd koel en reed een supernette proef. Toen was het wachten op de punten. En met  71,556% reed zij naar het zilver! Een topprestatie! Zij mocht de ring in komen voor de huldiging en kreeg de zilveren NK medaille omgehangen.

 

Er waren ook nog regionale wedstrijden. Hier scoorde Milou Ekkel met haar paard Uvonia goed in Elim. In de klasse Z1 dressuur behaalde zij een eerste prijs met 208 punten. Jose Smalbrugge behaalde met haar paard Wietske een derde prijs in de klasse B met 186,5 punten in Zwolle.

 

Frank Hosmar kwam afgelopen week aan de start in Doha (Qatar) tijdens een  internationale paradressuurwedstrijd. En dit deed hij met succes want met zijn nog jonge en onervaren paard Guetta won hij de zilveren medaille tijdens de teamproef en de individuele proef en pakte hij met glans de gouden medaille tijdens de afsluitende kür op muziek. Een prachtig debuut voor deze combinatie!

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: