Prijzen voor Hertruiters

Datum: 04-03-2019

8.20 uur - Ook dit weekend waren er weer prijzen voor leden van PSV Hertruiters. In Wierden kwam Milou Ekkel aan de start in de klasse Z1 met haar paard Uvonia. Zij wist de eerste prijs te behalen met 217 punten.

Ook Isolde Asveld kwam hier aan de start met haar paard Ibartijn. Ze reed haar proef in de klasse L1 dressuur en behaalde een derde prijs met 195 punten.

Nické Miskotte heeft zaterdagavond mee gedaan aan een dressuurwedstrijd in Lonneker. Zij startte met haar pony Brouwershaven’s Diva in de klasse Z2 categorie D. Zij won beide proeven en plaatste zich hiermee voor de finale om het kampioenschap van Twente.

Er werd ook gesprongen door Jip Ottes. Zij reed een snelle foutloze ronde in de klasse L categorie ABC en behaalde een eerste prijs in Gorssel.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: