Wereld kampioenen Vogelvereniging Zang en Kleur gehuldigd

Datum: 01-03-2019

11:03 uur - Tijdens de jaarvergadering van dinsdag 26 februari zijn de leden gehuldigd die kampioen zijn geworden bij Wereld kampioenschappen COM Mondiaal 2019, te Zwolle.

 

Henk Kampman werd wereldkampioen met een Chinese kwartel

Henri Melenboer werd twee maal wereldkampioen, één maal met een lutino(geel)Catharina parkiet en één maal met een turquoise Catharina parkiet.

Roel Harmsen werd zelfs drie maal wereldkampioen. Hij werd kampioen met een agapornis lilianae en twee maal met een bourkeparkiet.Allen kregen een foto in gelijst met hun kampioens vogel en een prachtige bos bloemen.Penningmeester R.Harmsen , 2e Voorzitter H.Kampman en Redacteur, J.Raamsman werden door de leden herkozen voor weer 3 jaar.

De Wibbelink wisselbokaal voor de beste kweker van vogelvereniging Zang en Kleur is gewonnen door H.Melenboer 2e was A.Grootenhuis en de derde plek was voor L van E   s

Vogelvereniging Zang en Kleur bestond afgelopen 16 februari 70 jaar en daarom was er voor de leden deze avond dan ook een hapje en een drankje.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: