Uitnodiging bijeenkomst 75 jaar Vrijheid

Datum: 22-02-2019

10.57 uur - In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetter. Ook in de gemeente Hellendoorn laten de ingrijpende gebeurtenissen in de WOII tot op heden diepe emotionele sporen na. Daarom is het goed om te blijven herdenken en de vrijheid te vieren. In het kader van 75 jaar bevrijding is een kernteam in het leven geroepen dat graag met de inwoners een activiteitenprogramma wil samenstellen. 

Op woensdag 27 februari wordt de vierde inwonersbijeenkomst gehouden rondom het thema '75 jaar vrijheid gemeente Hellendoorn'. De bijeenkomst vindt plaats in De Leerkamer in Hellendoorn (Jacob Kapteynstraat 2, 7447 HM Hellendoorn).
Aanvang: 19.30 uur. 
 
Tijdens deze avond zullen o.a. de volgende onderwerpen besproken worden:
De tijdlijn met de activiteiten, begrotingen, subsidies, sponsoring en vergunningen. 
Ook u bent bij deze uitgenodigd voor deze bijeenkomst. U kunt zich voor deze avond aan- of afmelden via de link:
https://goo.gl/forms/SE12KB5AHjctFf1v1
Of door een mailtje te sturen naar: 75jaarvrijheidhellendoorn@gmail.com
 
De afgelopen periode zijn al vele activiteiten concreet gemaakt en ingeleverd bij het kernteam ‘75 jaar vrijheid gemeente Hellendoorn’. Tijdens deze bijeenkomst in februari worden de activiteiten besproken. Er zijn in eerdere sessies ook nog andere activiteiten aan bod gekomen. Hiervoor is echter nog geen werkgroep gevonden, die de activiteit op wil pakken. Enkele ideeën: 
 
Quiz of Battle voor inwoners
Open podium
Ontbijt in verzorgingshuizen
Dorpsontbijt
Bevrijdingsvoetbalwedstrijd 1945
Bevrijdingswandeling, Fietstocht, Hardloopwedstrijd, Trail via historische plekken.
Liberation route
 
Wilt u meehelpen om één van deze activiteiten op te zetten? Meld u zich dan bij het kernteam via: 75jaarvrijheidhellendoorn@gmail.com.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: