Jouw talent delen? Meld je aan voor de StageNight!

Datum: 21-02-2019

14:26 uur - Speel jij in een band of zing jij de hele dag? Wil jij je muzikale skills verder uitbreiden? Dan is de StageNight echt iets voor jou! Op zaterdagavond 6 april houdt het ZINiN de StageNight in ‘De Smidse’. Tijdens de StageNight mag jij het podium op om het publiek te entertainen met de kans dat jouw talent ontdekt wordt!

 

 
In de spotlight 
De StageNight is een avond waarin lokale bands en zangeressen de kans krijgen om hun talent met anderen te delen. Het beloofd een avond te worden waarbij aan alles is gedacht en jijzelf met je talent in de spotlight staat. Het publiek stroomt vanaf 20.00 uur de zaal binnen. Zomaar publiek of? Misschien wordt jouw talent wel ontdekt en is dat het begin van iets moois. Iets wat het extra leuk maakt, de opbrengst van de avond wordt verdeeld onder alle deelnemers van de StageNight!

Repetities
Om alle deelnemers de kans te geven om te repteren voor de StageNight zijn er twee repetitiedagen in ‘De Smidse’. Alle deelnemers worden opgesplitst in twee groepen, waarvan het eerste deel op zaterdag 23 maart de kans krijgt om te repeteren en het tweede deel op zaterdag 30 maart.
De laatste puntjes worden op de i gezet tijdens de generale repetitie op zaterdag 6 april, de dag van de StageNight! Check, Check en dubbel check, zodat jullie het publiek een onvergetelijke avond gaan bezorgen!

Aanmelden
Wil jij verzekerd zijn van een plek in de StageNight? Aarzel niet en meld je vóór 9 maart aan via talent@zinin.com. Geef in de mail je naam (bandnaam), contactgegevens en 4 á 5 voorkeursnummers waarmee jij tijdens de StageNight wilt optreden door. Wees er snel bij want vol=vol!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: