Hellendoorn Open Air Pubquiz 2019

Datum: 21-02-2019

11:27 uur - Op-en-top gezelligheid, frisse biertjes, hersenkrakende vragen een eersteklas hilariteit. We hebben het natuurlijk over de Hellendoorn Open Air Pubquiz 2019. Op zaterdag 13 juli is het weer Pubquiz time in Hellendoorn. 125 teams gaan de strijd met elkaar aan in Park "De Geuren" te Hellendoorn.

Een leuke sfeer, gezelligheid en natuurlijk en een ware pubquiz strijd was het vorig jaar  in Hellendoorn tijdens de Hellendoorn Open Air pubquiz. De zon straalde en er waren alleen maar vrolijke gezichten. Alle leeftijden waren aanwezig deze middag van 13  tot 73 jaar. Deze pubquiz is dan ook geschikt en gezellig voor iedereen. Het was leuk om te zien waar de verschillende teams vorig jaar uit bestonden. Vriendengroepen, buren, voetbalteams, besturen van verenigingen, familieleden,collega's en ga zomaar door. De sfeer was indrukwekkend te noemen want het ene moment zag je de mensen in diepe gedachten en vervolgens discussiëren  met hun team over de vraag "Wat is het op een na grootste land ter wereld" en het andere moment moesten ze weer hard lachen om het antwoord op de vraag " Aan welke boom groeit kaneel ? ".

 

Wat is een pubquiz?

 

Bij een pubquiz beantwoorden deelnemers in teamverband creatieve vragen over allerlei onderwerpen: nieuws, muziek, film, wetenschap, sport....Een soort Triviant XL, geleid door een quizmaster. Foto's geluidsfragmenten en snellen tussen rondes wisselen het vragenvuur af. Plezier en hilariteit voeren de boventoon. Veelzijdige vragen en een laagdrempelig karakter maken pubquizzen geschikt en gezellig voor alle leeftijden. Van zestienjarigen en tot jong gebleven zestigers.

 

Inschrijving pubquiz 1 maart geopend

 

De teams mogen uit maximaal zes personen bestaan. Er geldt dit jaar een max. aantal teams van 125. Als team heb je dit jaar ook weer de mogelijkheid om je in te schrijven als VIP team. De standaard deelnamekosten per team bedragen €25,- en voor een VIP arrangement (gratis bier, fris en wijn vanaf start pubquiz tot aan de laatste vraag)  is dit €150,- per team. In maart is er weer de pubquiz actie en kost een VIP arrangement €130,-.

 

Inschrijving pubquiz kan vanaf 1 maart via www.hellendoornopenair.nl


 

Prijzen pot t.w.v. €1000,-

 

Dit jaar is er weer een goed gevulde prijzenpot voor het winnende team van de pubquiz. De eeuwige roem is natuurlijk de grootste prijs samen met de grote beker, de medailles en de bekende fles champagne. Het winnende team ontvang ook nog eens €250,- cash + HOA munten t.w.v. €250,-. Voor de tweede plaats €150,- aan hoa munten, derde plaats €100,- aan hoa munten en dan wordt er nog 3x voor €80,- aan hoa munten. (deze teams worden bepaald door de quizmaster).


 

Met de hilarische tussenrondes "Petje op / Petje af" voor de teamcaptains gaan we deze editie ook weer leuke prijzen weggeven.  De teamcaptains krijgen dan een stelling te horen zoals bijv. "36% van de mannen die staan ingeschreven op een datingsite zijn al getrouwd ?" of  " In Groningen heet het Fierljeppen "Bongelwuppen".

 

Dit jaar vindt de Hellendoorn Open Air Pubquiz plaats op zaterdag 13 juli in park "De Geuren"en de start is 18.00u. Het park zal weer zeer sfeervol worden aangekleed en uiteraard zullen de dj's niet ontbreken tijdens de pubquiz.  Inschrijven kan vanaf 1 maart via de website www.hellendoornopenair.nl . De gezelligheid van deze pubquiz wil je natuurlijk niet missen. Bedenk een leuke naam voor je team en geef je snel op ! Want vorig was de pubquiz zeer snel uitverkocht.  Na de pubquiz zal het feest compleet worden gemaakt door live muziek van de band "Proost". Dus dat beloofd weer feestje van de buitencategorie te worden.

 

Noteer ook alvast 12 juli in uw agenda want dan vindt namelijk weer de feestbingo plaats met DJ Pascal gevolgd door Feest DJ Harry en Kees van Hondt gaat feest naar een hoogtepunt brengen wat we nog niet eerder hebben meegemaakt!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: