Doe uw belastingaangifte in de ZINiN Bibliotheek

Datum: 21-02-2019

11:21 uur - Bij veel mensen is de blauwe brief van de Belastingdienst weer op de mat gevallen: het is weer tijd voor de belastingaangifte. Om het u makkelijk te maken, kunt u vanaf maandag 4 maart terecht op het Belasting Spreekuur in de ZINiN Bibliotheken in Nijverdal, Hellendoorn, Haarle en Daarle. Hier zitten vrijwilligers van Stichting De Welle voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over de belastingaangifte.

 


Spreekuur ter voorbereiding
Om u goed voor te bereiden op de belastingaangifte kunt u met al uw  vragen over het invullen het formulier terecht op het Belasting Spreekuur in de ZINiN Bibliotheken in Nijverdal, Haarle en Daarle. Bijvoorbeeld over aftrekposten en inkomsten, maar ook kunt u informatie krijgen over de correcte gegevens die u voor de aangifte paraat moet hebben. De vrijwilligers van Stichting De Welle helpen u op deskundige wijze verder. Zij weten precies aan welke voorwaarden uw belastingaangifte moet voldoen en hoe u zich het beste kunt voorbereiden.  Voor meer informatie en de data en tijden van de Belasting Spreekuren kunt u kijken op www.zininbibliotheek.nlagenda

Afspraak maken voor de belastingaangifte
Voor het invullen van de belastingaangifte moet u een afspraak maken bij Stichting De Welle. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 0548-638810. De kosten voor een alleenstaande bedragen €15.00 en voor een fiscaal partnerschap €25.00. Vraagt u wel tijdig een machtiging aan bij de belastingdienst! Dit kan digitaal op de site van de belasting met uw Digi-D of telefonisch: 088-1236565.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: