Gezocht: foto’s en filmmateriaal Ritmische Gymnastiek!

Datum: 18-02-2019

11.12 uur - Dit jaar is er 40 jaar Ritmische Gym in Nijverdal! In 1979 werd bij O.K.K. de sport ‘Ritmiek’ gestart, welke ook de namen MRG (Moderne Ritmische Gym) en RSG (Ritmische Sport Gymnastiek) kreeg. Allemaal namen voor de mooie sport die bij gymsportvereniging Fysion nog beoefend wordt; dansen met bal, lint, touw, knotsen en hoepel.

 
 
Vanwege allerlei activiteiten in dit jubileumjaar is Fysion op zoek naar foto’s en filmmateriaal. Wij kunnen helpen met het digitaliseren van dit materiaal. Graag zien wij uw reactie/bestanden op: 40jaarrgnijverdal@gmail.com. 
 
Op zaterdagmiddag 6 juli organiseert Fysion een reünie (in combinatie met een jubileumdemo) voor alle oud RG-leden, oud RG-leiding en andere geïnteresseerden. Mocht u zich hier alvast voor op willen geven, dan kunt u ook een e-mail sturen naar bovenstaand e-mailadres. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: