StrongmanRun lanceert eigen SurvivalRun & OCR team en zoekt atleten

Datum: 14-02-2019

13.19 uur - De term OCR doet wellicht niet bij iedereen een belletje rinkelen. De afkorting OCR staat voor Obstacle Course Racing. Het is de competitieve tak binnen de obstacle runs, een race waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels. Een sport die aan populariteit blijft winnen.

Overal ter wereld kan men tegenwoordig deelnemen aan verschillende survival- of obstacle runs. Ook op (semi-)professioneel niveau, waarbij men zich bijvoorbeeld kan kwalificeren voor het EK en het WK. Zo ook bij de StrongmanRun in Hellendoorn. De StrongmanRun lanceert dit voorjaar een eigen SurvivalRun & OCR Team waarmee de atleten naar een hoger niveau getraind worden met als doel kwalificatie voor het EK in Polen en WK in Engeland. Hiermee proberen we deze sporten in Nederland naar een hoger niveau te tillen!
 
Het huidige team bestaat uit 4 atleten: Pim Bakker, Frank van Lieshout, Ruben Dinkelman en Joey Bakker. Daarnaast is er nog ruimte voor maximaal twee atleten. Ook jij kunt daar bij zijn!!
 
Hoe kom je in het team?
Zondag 3 maart 2019 organiseert de StrongmanRun van 09.00 uur tot 15.00 uur een selectiewedstrijd. Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan deze selectiedag, mannen én vrouwen. Maximaal 100 deelnemers zullen tijdens deze wedstrijd strijden voor een plek in  Team StrongmanRun. De afvalronde vindt plaats op de survivalbaan in Nijverdal.
Tijdens het ochtendprogramma zijn er diverse clinics van Survival- en OCR kampioenen. Je leert nieuwe technieken en wordt uitgedaagd op een prachtige locatie. Je krijgt tips en tools van de beste atleten. ’s Middags zijn er zware testen en een afvalrace waarin iedereen een kans krijgt een plek te bemachtigen in het Team StrongmanRun. 
 
De organisatie daagt iedereen uit deel te nemen aan deze eenmalige masterclass met als ultieme doel, een plek in het team. Dit elite team zal in 2019 aan alle aansprekende OCR’s deelnemen, met als ultiem doel het EK in Polen en het WK in Engeland. De kosten voor deelname aan deze selectiedag zijn € 19,95.
 
Wat krijg je in Team StrongmanRun?
We verzorgen meerdere specifieke trainingen op hoog niveau met als doel jou nog beter te maken! Daarnaast zorgen we met onze partners voor uitstekende randvoorwaarden zoals verschillende trailschoenen, een volledig kledingpakket, sportvoeding, vervoer naar alle grote survival- en obstacle runs en de startbewijzen voor deze wedstrijden. 
 
Wat vragen we van je?
Plezier, commitment, een positieve sportattitude en natuurlijk de juiste inzet. Wanneer je geselecteerd wordt, ga je onder leiding van hoofdcoach Andre Gorter samen met het team deze unieke uitdaging aan. Meer informatie is te vinden op www.strongmanrun.nl/strongmanrun-team/
 
Word je niet geselecteerd? Niet getreurd, het belooft een inspirerende en uitdagende dag te worden. Zien wij jou ook op zondag 3 maart?
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: