Graffitiworkshop voor jonge mantelzorgers van 10 tot en met 15 jaar

Datum: 13-02-2019

15.35 uur - Maar liefst 61 kinderen verzamelden zich op zaterdag 9 februari om een workshop Graffiti te gaan volgen. Het was een intensieve en prachtige ochtend voor de jonge mantelzorgers.

Vooraf werden de technieken van het graffiti spuiten uitgelegd door Tim van (Jeleukstegraffiti). De jonge mantelzorgers gingen daarna enthousiast aan de slag, met veel kleur en leuke ideeën. Behalve namen kwamen ook andere teksten voorbij: LOVE was bijvoorbeeld een populair woord. Na afloop van de workshop liepen de workshopleiders rond om, voor wie het wilde, het graffiti werkstuk hier en daar nog wat te verfraaien.
 
Als afsluiting lag een heerlijk lunchpakket klaar. Geheel kosteloos ter beschikking gesteld door JUMBO Grotestraat Nijverdal. Locatie: de AKRO garage in Nijverdal, die de garage al voor de derde keer kosteloos heeft opengesteld. 
 
Jonge mantelzorgers zijn kinderen die opgroeien met ziekte en zorg thuis. Kent u een jonge mantelzorger? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor hen kunnen betekenen. Lucia Wolters, consulent Jonge mantelzorgers, tel 06-10346602. Email: lwolters@evenmens.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: