Prijzen Hertruiters en carrière switch voor Radorette VDD

Datum: 11-02-2019

11.08 uur - Tijdens het tweede weekend van de Regiokampioenschappen van Overijssel kwamen er vier Hertruiters aan de start. Dit keer werd de dressuur verreden in Hardenberg. In de klasse B kwamen Amke Pot en haar paard Unarijn in de ring. Zij reden een nette proef en kregen hiervoor 65,167 %. Dit was goed voor een vijfde prijs.

 
In Almelo kwam Malika Elshof met haar paard Iris aan de start in de klasse B. Zij reden twee knappe proeven en met 211,5 en 217 punten behaalden ze een eerste en tweede prijs. Isolde Asbroek kwam hier ook aan de start in de klasse L1 met haar paard Ibartijn. Zij reden met 184,5 punten naar een derde prijs.
 
In Luttenberg werd het krokusspringen georganiseerd. Hier waren twee leden van PSV Hertruiters succesvol: Jip Ottes reed met haar pony River mee in de klasse L categorie ABC. Ze behaalden een derde prijs. Noortje ten Cate sprong met haar pony Sulatik’s Sovereign in de klasse B een foutloos parcours en met 75,5 punten kreeg zij een achtste prijs.
 
Radorette VDD, die een prachtige spring carrière had onder amazone Wendy Ligtenberg, maakt vanwege haar leeftijd een carrière switch. Samen met Wendy behaalde zij meerdere overwinningen in de klasse Z. En recent won ze de Z bij de Sallandse Ruiterdagen in Mariënheem en het teamspringen samen met Judith Vetker tijdens Indoor Wierden. Zij gingen dit weekend voor het eerst van start in een cross. En dit was niet zonder succes want zij konden de derde prijs in ontvangst nemen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: