Mega ‘Jump & Swim’-festijn in Het Ravijn

Datum: 07-02-2019

13:12 uur - Tijdens de voorjaarsvakantie, op maandag 18 februari, is er een mega ‘Jump & Swim’-festijn in Het Ravijn – zwem sport zorg –. Sporthal Het Ravijn is deze dag ingericht tot binnenspeeltuin waar kinderen van 4 tot 13 jaar jaar heerlijk kunnen springen, klimmen en klauteren. Zo staan er een mega jungle stormbaan en maar liefst 7 verschillende springkussen. Ook aan de allerkleintjes is gedacht. Voor hen is een apart parcours ingericht.

 

 

Voor de fanatiekelingen is er ook nog een uitdagend parcours met IPS-pionnen. IPS staat voor Interactive Play System. Met licht en geluid worden de kinderen tijdens het spel ‘gestuurd’, wat natuurlijk voor veel hilariteit zorgt. Ook in het zwembad kunnen de kinderen zich uitleven in èn op het water met verschillende uitdagende materialen.

 

Het Ravijn – zwem sport zorg - organiseert ‘Jump & Swim’ in samenwerking met Columbus junior Kinderopvang en Koggel Springkussens. 

 

Deelname aan ‘Jump & Swim’ kost € 5,00. 

De binnenspeeltuin in de sporthal is open van 10.00 – 16.00 uur. 

Het zwembad is open van 10.30 – 17.00 uur

 

Jump & Swim is in de sporthal en het zwembad. Vergeet dus niet sportkleding èn zwemkleding mee te nemen.

 

Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg – (telefoon 0548 – 613516).

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: