5e KSW koffieconcert van het seizoen 2018 -2019

Datum: 07-02-2019

13:07 uur - 17 februari is er weer een koffieconcert bij Muziekvereniging KSW. De Stroatkjals uit Luttenberg verlenen hun medewerking. De Stroatkjals, opgericht in 1997 door een aantal kerels die elkaar tegenkwamen aan het schap. 

Die groep kerels is inmiddels uitgebreid met twee vrouwen, een gemêleerd gezelschap nu, verschillende leeftijden, verschillende beroepen. Bij de optredens zingt het koor zonder dirigente, hierdoor kunnen ze makkelijker contact maken met het publiek en dat is dan ook een van de sterke kanten van De Stroatkjals.
Het repertoire is zeer gevarieerd. Van “schoolliedjes van vroeger” en liedjes van hetplatteland tot zeemansliederen en meezingers uit de smartlappendoos.
De Stroatkjals zingen het u graag allemaal toe tijdens het koffieconcert op 17 februari in d’Oale Bleeke aan de P.C. Stamstraat te Nijverdal. Aanvang: 11.30 uur.

Het volgende koffieconcert is op 17 maart, dan treden Jay Jay’s Border Jazzmen voor u op.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: