SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 07-02-2019

13:02 uur - Afgelopen zaterdag ging dan ook voor het eerste elftal de bal eindelijk weer rollen na twee afgelaste thuiswedstrijden. Een uitwedstrijd op kunstgras geeft dan ook meer garantie op het doorgaan van de wedstrijd. En SVVN is de enige club is de hele 3de Klasse D dat geen beschikking heeft over een kunstgrasveld. Gek genoeg, ging er toch afgelopen zaterdag een wedstrijd niet door. Afgelopen zaterdag ging SVVN op bezoek in Holten bij Blauw Wit’66. Hoewel SVVN niet geweldig speelde was het wel beter dan de hekkensluiter en won dan ook verdiend met 2-4.

 

Door deze overwinning steeg SVVN naar plek zes en heeft nu 19 punten. Toch blijft het allemaal dicht bij elkaar staan. SVVN heeft slechts zes punten voorsprong op de plek die het einde van de rit nacompetitie voor klasse behoud betekent. Op deze plek staat momenteel de tegenstander van zaterdag VV Mariënberg. De roodzwarten behaalden afgelopen zaterdag op eigen veld een keurige overwinning op de nummer vier van de ranglijst VV Hellendoorn. Dat was voor VV Mariënberg de vierde overwinning dit seizoen. SVVN boekte er eentje meer.

Met de heenwedstrijd van deze confrontatie werd het seizoen afgetrapt. SVVN kwam destijds tot tweemaal op voorsprong maar kon daar ook twee keer niet heel erg lang van genieten. Zuur was wel dat de laatste gelijkmaker in blessuretijd viel. De wedstrijd begint om half drie. Scheidsrechter is de heer Hermann Marschalk uit Enschede. Pupil van de week is Jesse Schutten. Jesse is zeven jaar en voetbalt in SVVN JO9-4

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: