35 jarig jubileum bij Dansgroep Hellendoorn voor Gerrit en Jacqueline Mollink

Datum: 07-02-2019

09:30 uur - Tijdens de ALV van de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn werden Gerrit en Jacqueline Mollink gefeliciteerd met hun 35 jarig lidmaatschap. Met een prachtige bos bloemen en voor beide een zeer toepasselijke zilveren speld met daarop uitgebeeld twee klompjes, speciaal ontworpen door Goldline en een speech van een van de bestuursleden werden ze in het zonnetje gezet.

 

Beiden werden vooral bedankt voor de grote inzet voor de Dansgroep Hellendoorn.

Gerrit, de huidige voorzitter, gaf aan dat de Dansgroep hen heel veel plezier, vriendschappen en dansvreugde heeft opgeleverd. 

Hij sprak de wens uit dat de Dansgroep nog lange tijd zal bestaan, maar realiseert zich dat dit alleen mogelijk is als het ledental van de Dansgroep gaat toenemen. 

Dans liefhebbers zijn daarom van harte welkom en kunnen meedoen met;  boerendansen, back to the '30 dansen en ouderwetse Rock and roll op de dinsdagavond in de Valkhof vanaf 20.00 uur.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: