Filmhuis ZINema vertoont ‘Beautiful Boy’

Datum: 06-02-2019

13:58 uur - ‘Beautiful Boy’ is een filmhuisfilm, die gebaseerd is op twee boeken: de memoires van journalist David Sheff en die van zijn aan drugs verslaafde zoon Nic. Een bekend verhaal over drugsverslaving en de wederzijdse liefde tussen ouder en kind. Dit waargebeurde verhaal is te zien op dinsdag 19 februari  bij ZINema Filmhuis om 20.00 uur.

 


Een waargebeurd verhaal over drugsverslaving
‘Beautiful Boy’ vertelt het bekende verhaal over een drugsverslaafde tiener en de rol van, in dit geval de vader. Zeker voor mensen die de boeken ‘Christiane F.’ en ‘De Moeder van David S.’ hebben gelezen, zullen het verhaal herkennen. De verslaafde Nic wil scoren en gebruiken, zijn vader wil hem beschermen door hem vast te houden. Maar dit maakt het probleem alleen maar groter en dus moet hij zijn zoon loslaten, in de hoop dat zijn zoon zich aan zijn verslaving zal ontworstelen. ‘Beautiful Boy’ vertelt dan ook het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.


Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘Beautiful Boy’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: