Huldiging voor brandweervrijwilligers Hellendoorn en Nijverdal

Datum: 18-01-2019

11.35 uur - 
Op maandag 21 januari wordt een aantal medewerkers van Brandweer Twente in het zonnetje gezet. Bij de kazernes van Hellendoorn en Nijverdal vieren we het brandweerjubileum van negen brandweermensen. Burgemeester Raven is aanwezig om hen te huldigen. 

Jubilarissen
Tijdens de jaarlijkse korpsbijeenkomst van de brandweerkazernes Hellendoorn en Nijverdal worden negen brandweermensen extra in het zonnetje gezet. Deze avond vieren we het 30 jarig brandweerjubileum van Johnny Souverijn, Freddy Hendriks en André Schellevis, het 25 jarig brandweerjubileum van André Dennenberg en Gerben Piksen, het 15 jarig brandweerjubileum van Martin Schellevis, het 12,5 jarig brandweerjubileum van Patrick Evers en Linda Nekkers en het 10 jarig brandweerjubileum van Rutger Schellevis. “We zijn erg dankbaar dat onze mensen altijd klaar staan. We laten ze dan ook graag zien hoe trots we op ze zijn.” aldus Marc Jorink, kazernecoördinator Nijverdal. Mark Groenen, teamleider Repressie vult aan: “Als je zoveel jaren actief bent voor de brandweer en je dag en nacht klaar staat om hulp te verlenen, dan verdien je deze extra aandacht en waardering.”
 
Mevrouw A.H. Raven, burgemeester van de gemeente Hellendoorn, is tijdens de korpsavond aanwezig om de vrijwilligers te huldigen. De korpsbijeenkomst vindt plaats op maandag 21 januari 2019 in de brandweerkazerne van Nijverdal aan de Kerkstraat 138b te Nijverdal en start om 20.00 uur.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: