De buurtbus zoekt enthousiaste chauffeurs

Datum: 18-01-2019

 

11.26 uur - Bent u 50-plusser, houd u van contact met mensen, vindt u service bieden leuk en rijdt u graag? Woont u in het gebied waar de buurtbus rijdt? Man of vrouw, aarzel niet maar word chauffeur op de buurtbus. 

Wat doet de buurtbus?
De buurtbusvereniging Hellendoorn heeft 3 lijnen: de buurtbus Haarle, de buurtbus Hellendoorn en de buurtbus Hellendoorn Dorp. De 3 lijnen vervoeren in totaal ongeveer 40.000 passagiers per jaar. 
Voor het vervoer worden 8-persoons bussen ingezet. Dit zijn moderne rolstoeltoegankelijke bussen uitgerust met apparatuur voor reizen met de OV-chipkaart en betalen met de pinpas. In de bus krijgen de passagiers steeds actuele reisinformatie.
De bussen rijden op doordeweekse dagen van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag maar dan van 9.00 tot 17.00 uur (m.u.v. buurtbus Haarle). De chauffeurs zijn vrijwilligers. Zij rijden wekelijks minimaal één dienst van 3 of 4 uur.  Een chauffeur mag blijven rijden tot z’n 75ste jaar. 
 
Informatieavond
Heeft u belangstelling, kom dan naar de informatieavond. Daar krijgt u alle informatie over de buurtbus en het werk van een vrijwillige buurtbuschauffeur. En u kunt in gesprek met chauffeurs van de buurtbus. Ook kunt u zich dan aanmelden als chauffeur.
 
Woensdag 23 januari 2019
van 19.30 tot 20.30 uur
’t Noaberhuus, Dorpsstraat 15, Hellendoorn
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: