Avonturenpark Hellendoorn nieuwe hoofdsponsor voor wielervereniging CC75

Datum: 18-01-2019

11.06 - De Nijverdalse wielervereniging CC75 heeft in Avonturenpark Hellendoorn een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De naam van het alom bekende attractiepark zal de komende vier jaar prominent zichtbaar zijn op het tenue van de renners van CC75.

Samenwerking met energiek en avontuurlijk DNA
René Peul van Avonturenpark Hellendoorn is enthousiast over de komende samenwerking. 'In CC75 hebben wij een partner gevonden met hetzelfde energieke en avontuurlijke DNA. Daarnaast is het een vereniging die regionaal, nationaal en internationaal opereert en speelt de jeugd een belangrijke rol. Kortom, een perfecte match voor ons Avonturenpark. We verheugen ons dan ook enorm op een vruchtbare en avontuurlijke samenwerking.'
 
Blij met nieuwe hoofdsponsor
Ook voorzitter Bianca Nijveld van CC75 is erg blij met de nieuwe hoofdsponsor. 'We zijn er ontzettend trots op dat we Avonturenpark Hellendoorn als sponsor aan onze vereniging kunnen binden. We staan als vereniging, maar ook in de wielersport voor een hele uitdagende periode. Hierin gaan we er alles aan doen om meer jeugdige renners enthousiast te maken voor wielrennen en voor onze vereniging. Die uitdaging gaan we heel graag aan en met Avonturenpark Hellendoorn hebben we daarvoor de perfecte partner. Het is leuk dat we in Avonturenpark Hellendoorn een sponsor hebben gevonden die plezier en avontuur hoog in het vaandel hebben staan. Dat past prima bij onze vereniging. Dat willen we heel graag uitdragen en gaan we zeker doen!'
 
Mensen enthousiasmeren voor wielersport
CC75 timmert de laatste jaren veelvuldig aan de weg. De vereniging organiseert verschillende wedstrijden, waaronder de jeugdronde van het Villapark, het Districtskampioenschap op 10 juni 2019 en de finish van de Boels Ladies Tour op 6 september 2019. Ook op sportief vlak gaat het goed met de Nijverdalse wielervereniging, gezien de vele ereplaatsen van CC-ers in 2018. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website en verschillende evenementen en initiatieven om meer (jeugd)renners te enthousiasmeren voor het wielrennen, veldrijden of mountainbiken.
 
Foto
Bianca Nijveld (CC75) en René Peul (Avonturenpark Hellendoorn) kijken uit naar de samenwerking. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: