PH Almelo komt naar Nijverdal

Datum: 17-01-2019

12.54 uur - De oliebollen zijn nauwelijks verteerd of het eerste elftal mag, als de weergoden, het toelaten, zaterdag weer in actie komen. De competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen PH. SVVN 1 is als zevende de winterstop ingegaan na een prachtige overwinning op VV Hellendoorn 1.

Ondanks dat SVVN de gehele tweede helft met een man minder speelde wist het stand te houden en kon het zelfs door twee late doelpunten de volle drie punten bijschrijven. Joost ten Kleij, Johnny Teterissa en Roy Mulder zorgden voor de Nijverdalse doelpunten. SVVN heeft nu vier keer gewonnen, vier keer verloren en vier keer gelijkgespeeld. 
 
De tegenstander van zaterdag luistert naar de naam PH. Voor eerst in de historie zal deze wedstrijd op het programma staan. Dit komt vooral omdat Prins Hendrik uit Almelo tot voor kort op de zondag te bewonderen was. Begin vorig stapte de club over naar de zaterdag waarin het in de 4de Klasse moest beginnen. Met groot overmacht werden zij kampioen. Wie dacht dat PH een stapje hoger meer problemen zou kennen komt bedrogen uit. PH staat fier bovenaan en heeft inmiddels een straatlengte aan voorsprong opgebouwd met de nummer twee van de ranglijst. Elf wedstrijden werden gewonnen. Alleen de thuiswedstrijd tegen VV Bergentheim 1 werd niet winnend afgesloten. Deze eindigde in een gelijkspel. De laatste competitiewedstrijd werd bij de toenmalige nummer twee van de ranglijst Quick'20 met 1-4 gewonnen. Er lijkt geen maat op PH te staan in deze klasse. 
 
Een pittige wedstrijd om na de winterstop mee te beginnen voor de Volharding. Na deze wedstrijd is de competitie trouwens exact halverwege. De wedstrijd SVVN 1 tegen PH 1 begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Jeroen Gidding uit Doorwerth. Pupil van de week is Jesse Schutten. Jesse is zeven jaar oud en voetbalt in SVVN JO9-4.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: