Expositie Fotoclub Nijverdal Hellendoorn

Datum: 14-01-2019

20.47 uur - FotoClub Nijverdal Hellendoorn organiseert haar eerste expositie in Het Ravijn te Nijverdal in de maanden februari en maart 2019. Een groep fanatieke amateurfotografen uit de gemeente Hellendoorn die allen een andere visie hebben op fotografie, houden een foto-expositie. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderd en een mix van man en vrouw, laten hun mooiste foto’s zien.

Ontdek de wereld door de ogen van de fotografen van FotoClub Nijverdal Hellendoorn. Dit jaar is gekozen voor het thema 'beweging', waarbij de deelnemende fotografen werden uitgedaagd beweging in de breedste zin vast te leggen. De foto’s zijn in de hal van Het Ravijn opgehangen zodat iedere bezoeker voor of na het sporten of tijdens evenementen hiervan kan genieten. De fotoclub wil hiermee graag haar bestaan onder de aandacht brengen.
 
De fotoclub bestaat sinds maart 2018 en heeft als doel om fotografie voor amateurfotografen te bevorderen door technische en creatieve vorming. Dit willen ze bereiken door het organiseren van clubavonden, foto opdrachten, lezingen, exposities, wedstrijden, excursies en nog veel meer. De club telt momenteel 36 leden en iedere tweede donderdag van de oneven maand komen deze leden samen op de clubavond. Het maken van een goede foto vraagt om creativiteit, een goede kijk op de wereld en de gebeurtenissen om ons heen. Daarnaast is ook kennis van apparatuur en fototechnieken nodig om tot een goed resultaat te komen. Al deze aspecten worden tijdens de clubavonden en praktijk uitstapjes besproken en beoefend. 
 
Verder is er een groep die zich bezig houdt met beeldbewerking, waarin de leden gezamenlijk hun kennis en kunde verder ontwikkelen. Al met al een veelzijdige en creatieve club en een aanwinst voor de gemeente Hellendoorn.
 
 
Foto: Jan Voortman
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Rene bruggeman schreef op 07-02-2019

Ik ga zeker een kijkje nemen

F.W. den Ouden schreef op 30-06-2021

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende. De man van onze vriendin is overleden en had nogal spullen m.b.t. ontwikkelen van foto's en ook nog andere zaken. Indien u hiervoor belangstelling heeft dan kunt u mij bellen. ik zorg dat u dan er dan een contact tot stand komt. Mijn tel.no. is in Nijverdal 620560

Uw reactie

Naam:
Bericht: