Nog plek voor enkele teams bij Twents Voetbalquizkampioenschap 2019

Datum: 11-01-2019

15.30 uur - De zevende editie van het Twents Voetbalquiz Kampioenschap staat gepland op vrijdagavond 25 januari 2019 in de kantine van DES. Teams uit Twente en ver daarbuiten strijden om de eer en de felbegeerde titel ‘Grootste voetbalkenners van Twente’.  

 
De voorbereidingen zijn weer in volle gang. Het gaat ook goed met de aanmeldingen. Naast veel eerdere deelnemers hebben zich al veel nieuwe teams zich aangemeld. Daarom is er nog plek voor enkele teams (maximaal 5 deelnemers per team). 
 
Het belooft weer een avond vol nuttige en minder nuttige voetbalfeitjes, mooie anekdotes, strijd maar vooral veel plezier te worden in een ouderwets gezellige en bomvolle voetbalkantine. Interesse om mee te strijden? Wacht niet te lang en meld je aan op voetbalquizmasters.nl/twente. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: