Creatievelingen welkom op Cultuurproeverij

Datum: 10-01-2019

9.26 uur - Altijd al willen dansen, muziek maken, je eigen kleding creëren, een kunstwerk willen maken van plastic of op een andere manier een beetje cultuur proeven? Dan ben je op dinsdag 19 februari van harte welkom in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal, om een hele middag mee te doen aan allerlei leuke, creatieve workshops.

De middag is verdeeld in twee rondes, die allebei worden afgesloten met een presentatie voor ouders en andere belangstellenden. De eerste ronde start om 13.30 uur en de tweede ronde duurt van 14.45 tot 15.15 uur.
 


Kennis maken met cultuur

ZINiN biedt sinds enkele jaren deze middag in de voorjaarsvakantie aan voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, waarbij ze mee kunnen doen aan een scala aan workshops. Hierbij kan je muziek maken, dansen, kunstwerken maken van plastic of een prachtige schaal maken van scherven. Hip en stoer is de workshop ‘Dance, dance, dance’ en tijdens het leren spelen op de mini-djembé leer je het verschil tussen sterk, zacht, maat, ritme en beweging. Liever bezig met mode? Dan is er de workshop ‘Fashion’, waarbij je eigen kleding kunt pimpen en eigen modeaccessoires kunt maken.  
 


Opgeven

Je moet je wel opgeven voor de workshops want vol=vol. Daarbij kun je ervoor kiezen om aan één of twee rondes mee te doen. De eerste ronde start om 13.30 uur, de tweede ronde begint om 14.45 uur. Na iedere ronde is er een presentatie voor ouders en andere belangstellenden. Opgeven kan via https://www.zinin.com/voorstelling/cultuurproeverij/. Meer informatie kunt u verkrijgen via telefoonnummer 0548 – 613342.

 
Datum Dinsdag 19 februari 2019

Activiteit Cultuurproeverij

Start 13.30 tot 17.30 uur 

Toegangsprijs Een workshop kost 5,00, deelname aan twee workshops 7,50

Locatie ZINiN Bibliotheek Nijverdal
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: