Excelsior'31 wint enquête Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken 2017/2018

Datum: 07-01-2019

11.25 uur - Excelsior'31 is de winnaar geworden van de SNO enquête 2017/2018. Deze enquête is geïnitieerd door de Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken.

 
Er wordt door scheidsrechters van zowel senioren- als jeugdwedstrijden, die lid zijn van de scheidsrechtersvereniging, naar diverse onderdelen gekeken. Denk hierbij aan het ontvangst van de scheidsrechter, de accommodatie, begeleiding voor/tijdens/na de wedstrijd en hoe er na afloop in de bestuurskamer wel of niet werd gereageerd op beslissingen.
 
Van de 42 verenigingen die meedingen (clubs uit de omgeving Holten, Nijverdal en Hardenberg) kwam Excelsior'31 als winnaar uit de bus. André Meulenkamp (secretaris / tweede voorzitter van de SNO): "Vaak zie je bij clubs dat het bij het eerste en tweede elftal van de senioren wel goed geregeld is, maar dat de elftallen daaronder niet voldoende aandacht krijgen. Met name bij de jeugd van Excelsior'31 is het enorm goed geregeld voor wat betreft de scheidsrechters. Excelsior'31 is een voorbeeld voor de regio."
 
Zaterdagmiddag op de nieuwjaarsreceptie van Excelsior'31 werd door André Meulenkamp en Maikel van Munster van de SNO een oorkonde uitgereikt. Deze werd namens Excelsior'31 in ontvangst genomen door Jan Beltman, scheidsrechterbegeleider bij wedstrijden van het eerste elftal van Excelsior'31. Naast de oorkonde krijgt Excelsior'31 een spelregelavond aangeboden voor de jeugd, georganiseerd door de Technische Commissie van de SNO. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: