15 januari 2019 filmavond over beginnende dementie

Datum: 05-01-2019

14.11 uur - Bent u ook wel eens vergeetachtig? Is er sprake van beginnende geheugenproblemen en/of dementie? Waar kunt u terecht met vragen hierover? Op 15 januari organiseert Evenmens een filmavond over beginnende dementie. Deze avond is gratis te bezoeken. Kaarten zijn vanaf heden op te halen bij Evenmens of de bibliotheek. 

 
Iedereen kan te maken krijgen met dementie of met een naaste met dementie. Het is goed om dan te weten hoe u ermee om kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn voor ondersteuning. Om ervaringen te delen en informatie te geven op het gebied van ondersteuning voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorger wordt deze avond georganiseerd door Evenmens. Het is bedoeld voor iedereen binnen de gemeente Hellendoorn die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Na afloop van de film over beginnende dementie, willen we u als bezoeker de gelegenheid geven om vragen te stellen op het gebied van dementie en in gesprek te gaan over de film met de aanwezige professionals. De filmavond wordt gesubsidieerd door de gemeente Hellendoorn en is mede mogelijk gemaakt door ZINiN.
 
De entree is gratis! VOL=VOL
Kaarten kunnen tijdens kantooruren worden opgehaald bij Evenmens (Constantijnstraat 32A) en bij de servicebalie van de ZINiN bibliotheek
 
Datum :     15 januari 2019
Locatie:    ZINiN theater,  Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal
Tijd:          19.30 uur – 21.30 uur
Consumpties zijn voor eigen rekening.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: